motivoidu

Onko motivaatiosi usein loppu? Eikö oikein huvita? Ei hätää, sillä Tsemppari on koonnut parhaimmat motivaatiovinkit käyttöösi! Poimi seuraavien vinkkien joukosta juuri sinulle sopivimmat ja tuo uutta potkua liikkumiseesi!

Sivu 1 / 2

Miksi palkata personal trainer?

 • Aloitus +

  Tsempparin kans treenaaminen on turvallisempaa.Liikkuminen väärin voi muistuttaa sinua vasta sitten kun harmia jo tullut.Tarkistuta liikkeet alan ammattilaisella ja varmista, että treenaat itseäsi terveeksi.Oikeat tekniikat on terveen ja kannattavan liikunnan avain!Kun treenaat turvallisesti pääset motivoivaan kehitys vaiheeseen.
 • Kehittävämpää +

  PT:n kanssa treenaaminen on kehittävämpää. Moni kuntoilijoista ei ole kehittynyt moniin vuosiin. Toki sellainenkin kuntoilu on parempaa kun ei kuntoilua ollenkaan. Olettaen, että edes kohta 1 on kunnossa. Kehittyäkseen on siis tiedettävä miten treenata oikein. Yksi osa oikein treenaamista on se, että se on jatkuvaa ja säännöllistä. Siitä pitää huolen kohta 3
 • Mukavampaa +

  Tsempparin kans treenaaminen on mukavampaa. Jotta se on kehittävää jatkuvaa ja säännöllistä sen on oltava KIVAA. Tsempparin tehtävä on saada liikunta myös tuntumaan kivalta. Liikuntaa voi tehdä loputtomin eri keinoin. Tsempparin tehtävä on löytää sinua miellyttävä tapa liikkua!
 • Lue koko artikkeli +

  LUE
 • 1